Bogføring

Bogføringshjælp

Din bogføring danner grundlag for, at det regnskabsmæssige resultat kan opgøres ved udgangen af dit regnskabsår. Hver gang man har indtægter eller udgifter, skal disse registreres på en systematisk og organiseret måde med bilag.

Alle erhvervsdrivende virksomheder i Danmark er underlagt bogføringsloven og har derfor pligt til at bogføre og registrere de økonomiske transaktioner rettidigt.

Man skal bogføre for at have styr på virksomhedens økonomi og fordi man som virksomhedsejer i Danmark har pligt til det. Det er derfor vigtigt, at kunne dokumentere og anføre virksomhedens aktiviteter korrekt, da SKAT og andre myndigheder kan efterspørge disse dokumenter. Det er derfor yderst vigtigt med korrekt kontering og nøjagtig bogføring, som er udført med den rette ekspertise og omhu.

Det er ikke altid lige let at holde styr på bogføringen, og er der rod i bogføringen, vil det let kunne brede sig til andre områder i din forretning. Rod i bogføringen kan også føre til en bøde af SKAT, hvis reglerne i bogføringsloven er overtrådt.

Vi holder fokus på høj kvalitet

Vi hos Mondo Bogholderi & Regnskab har mange års erfaring i branchen. Vi sætter en ære i at fuldføre et stykke arbejde med fuld tilfredshed, derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Vi præsterer resultater, hvor kvalitet er i kernen på vores arbejdsgang og vi yder services, som vi til enhver tid kan stå inde for. Vi kan derfor med stolthed garantere et professionelt og nærværende samarbejde

Online bogføringshjælp

Vi begrænser os ikke geografisk. Vi tilbyder derfor bogføringshjælp både digitalt og fysisk, så du nemt og hurtigt kan få overblik over din virksomheds økonomi. Det kræver blot, at du igennem forløbet sender alle dine bilag og fakturaer til os. Herefter behandler vi dem og sender dig et simpelt overblik tilbage. Derfor kan vi tilbyde bogføringshjælp i hele Danmark.

 

Mangler du hjælp til bogføring? Du kan med tryghed lade os stå for din bogføring, så du kan fokusere på din forretning.

Vælg din bogføringspakke

LILLE

Max 25 bilag pr. måned
kr 399
95
Pr. måned eksl. moms
  • Afstemning af bank
  • Indberetning af moms
  • Kvartalvis statusrapport

MELLEM

Max 75 bilag pr. måned
kr 974
95
Pr. måned eksl. moms
  • Afstemning af bank
  • Indberetning af moms
  • Kvartalvis statusrapport

STOR

Max 150 bilag pr. måned
kr 1.249
95
Pr. måned eksl. moms
  • Afstemning af bank
  • Indberetning af moms
  • Kvartalvis statusrapport

Har du brug for vores ekspertise?

Kontakt os her
Transparent-Logo
Scroll Up Scroll Up